De Alecto Babyfoon, een goede keuze

Een babyfoon is een onmisbaar onderdeel van de kinderkamer, zelfs wanneer de kinderkamer in de buurt van de woonkamer gelegen is. Want verlaat je even de woning om een buur te bezoeken of iets dergelijks, dan waarborg je altijd het contact met de babykamer. Een babyfoon biedt hiermee controle én vrijheid voor beide ouders. Ja, je kunt de tuin in of op en rond het huis iets doen met de juiste babyfoon op zak.

Communiceren met de kleine via de babyfoon

De Alecto Babyfoon biedt je de mogelijkheid om te communiceren met je baby of peuter. Hoor je dat de baby/ peuter wakker wordt, dan kun je communiceren met de kleine indien gewenst, wat ervoor kan zorgen dat jouw kleintje gesust wordt, nog even doorslaapt of tevreden nog even in bed kan spelen. De beleving van nabijheid van de ouder wordt hierdoor bewerkstelligt, waardoor kinderen zich geborgen voelen.

Geen ruis, of zelfs geluiden van andere gezinnen

De meeste ouders kennen het verschijnsel wel; je hoort via de babyfoon ‘in de verte’ een kind hard krijsen/ huilen. Verontrust vlieg je naar de babykamer, aangewakkerd door het gegil. Wat blijkt; je baby ligt gewoon rustig in diepe slaap. Het gekrijs was afkomstig van een naburig gezin. Dit soort ruis veroorzaakt onzekerheid; je weet namelijk nooit 100% zeker of het nu jouw kind of andermans kind was. Toch maar even gaan kijken voor de zekerheid. Met de Alecto babyfoon behoren deze situaties tot het verleden dankzij de dect technologie.