We love Little Dreamers

Uit de collectie van Little Dreamers

Uit de collectie van Little Dreamers

In dit artikel besteden we even wat speciale aandacht aan het Nederlandse kidsstore bedrijf Little Dreamers. Wil jij je vergapen aan het mooiste slaapkamer design-goed voor je kind, afkomstig van eigen bodem, of met een vleugje Scandinavische touch? Dan zit je goed bij Little Dreamers.

Daarnaast kenmerkt Little Dreamers zich op gebied van duurzaamheid. Dit door het leveren van verantwoorde, eerlijke producten, die zo min mogelijk belastend verkregen zijn voor mens en milieu.

Little Dreamers

Little Dreamers is opgericht in 2017 door het duo Rik en Yvonne. Het slaapkamer interieurbedrijf richt zich op de allerkleinsten, en komt met zeer fraai design. De collectie kent diverse gerenommeerde merken, zoals Maileg, Konges Slojd en Barnwood.  Little Dreamers biedt nagenoeg alles om de slaapkamer van jouw kind een feestje te maken. Dit wordt de plek waar jouw kind uitgebreid kan spelen en waar de fantasie wordt geprikkeld. Wat tref je zoal in de uitgebreide collectie?

  • Geweldig kinderspeelgoed; poppenhuizen en houten speelgoed, tot aan loopfietsjes van Barnwood toe!
  • De fijnste, nostalgisch modernistische accessoires, je kind kan er alle kanten mee uit!
  • Prachtige spullen, zoals hemeltjes van Konges Slojd, voor je kind
  • De meest fraaie dekbedden, kussens, knuffels
  • Voor de aller, aller kleinsten -new born- complete uitset aan hydrofieldoeken, verschoningskussens, babynestjes, voedingskussens tot aan badjasjes toe. De ideale plek om jouw babykamer uitset te kopen.
  • (H)eerlijke kinderslaapkamer aankleding; van gordijnen tot verlichting en van posters tot opbergruimte.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek snel de gave kinderkamerspecialist Little Dreamers en laat je inspireren!